Hvad er Sommerskole?

Sommerskole er et gør-det-selv kursus med fokus på programmering og teknik (alt sammen i uddannelses-/skoleperspektiv).

Det betyder, at vi, deltagerne på kurset, selv står for alt indhold, materialer, overnatning og bespisning. Som deltager melder man selv ind på, om man kan holde et oplæg, lave en demonstration, medbringe udstyr vi alle kan opleve/afprøve, vil være praktisk hjælper, kok, afrydder, musikant eller blot ønsker at deltage.

Vi bestræber os på, at programlægge en lille del af dagen, så der vil være enkelte fælles aktiviteter. Men det meste af tiden vil gå med at dykke ned i forskellige aktiviteter, alt efter hvad vi finder mest spændende undervejs.

Synes du det lyder godt, så tilmeld dig her,  og få det praktiske overblik eller klik på en af de mange andre links i menuen til venstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *