Det praktiske overblik

Adressen er:
Bork Havn Efterskole
Langagervej 1, Nr. Bork
6893 Hemmet

https://goo.gl/maps/9UfsWAHKNS62

Ankomst fra 10:00 fredag d. 21. juli. Ved ankomst eller kort tid derefter, får man tildelt værelse og kan begynde at sætte udstyr op i værkstederne. Kl. 12:00 er der fælles frokost og umiddelbart derefter fælles præsentation af deltagere og projekter.

Prisen for deltagelse i Sommerskole 2017 er 100,- kr. pr. person pr. døgn for lån af skolen + et beløb til mad (Beregn ca. 100,- kr. pr. person pr. døgn). Vi afregner mad før afrejse. Maden indkøbes og laves i fællesskab. Vi sover på elevværelser. Køjesengene er udstyret med madrasser, men lagen, dyne, pude, m.m. medbringes selv. Toilet og badeforhold er moderne og deles mellem to værelser. Værelser, toilet og bad og værksteder rengøres før afrejse.

Spørgsmål etc: peter@eduard.dk – så finder vi ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *